ЗА НАС

ОБЩ ПРЕГЛЕД

Разположена в България и с опит от 1940 г., ДЖИНАЕ ЕООД е специализиран доставчик на мебели.

Откакто започнахме, нашата мисия винаги е била да предоставяме на нашите клиенти продукти с най-високо качество и обслужване, като същевременно поддържаме напълно конкурентни цени.

 

Нашият специализиран екип работи в тясно сътрудничество с архитекти, дизайнери, занаятчии и професионалисти в индустрията, за да гарантира, че проектите се изпълняват успешно. Нашите екипи за дизайн и продажби са винаги на разположение, за да предложат всякакви насоки или подкрепа, от които може да се нуждаете.

 

Разполагаме и с отдел за заявки по поръчка, който може да отговори на всякакви заявки за проекти, които може да имате.

КОИ СМЕ НИЕ?

ДЖИНАЕ ЕООД е активна в проектирането, производството и маркетинга на стандартни мебели за кухни и гардероби, мебели за дома, мебели за хотели, акустични панели от дърво и плат и всички видове специални конструкции, следвайки доста проста философия – изключително качество с еднакво изключителна стойност ”. Простотата на този принцип се подкрепя от много упорита работа и дългогодишен опит.

 

РАБОТА

ДЖИНАЕ ЕООД се основава на майсторството, техническото ноу-хау и техническото производство, и нестандартното използване на материалите.

Нашата мисия е да произвеждаме полезни, функционални висококачествени продукти, като зачитаме околната среда, нуждите и бюджета на клиента.

 

ПРОИЗВОДСТВО

Компанията разполага с модерни частни съоръжения, покриващи 2000 кв.м., високотехнологично механично оборудване и специализиран персонал с дългогодишен опит.

Част от нашите машини


Част от нашите партньори